Yazar : Unknown 8 Kasım 2013 Cuma



SISLEY 

Yorgun ve bitkin görünümü en aza indiren, cilde anında enerji veren, makyajın kusursuz ve daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayan, kullanımı kolay ve çabuk etkili bir ürün. İçerdiği mineraller, vitaminler ve şeker açısından zengin olan limon özü sayesinde cildi canlandırmaya yardımcı olur, su teresi özü cildi daha parlak bir görünüme kavuşturur, matlaştırıcı kürecikler parlaklığı kontrol eder ve ardından uygulanan makyajın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar, buğday proteinleri ise cilt üzerinde pürüzsüz ve esnek tabaka oluşturarak cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Ürün Avantajları

Bitkisel özler içeren Sisley Eclat Tenseur Phyto-Aromatique kullanıldığı andan itibaren cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur, yorgunluk ve stresin gözle görülen izlerini en aza indirmeye ve cildin rengini düzenlemeye yardımcı olur, uygulanan makyajın daha kalıcı olmasını sağlar. Cilt yenilenmiş kadar taze ve parlak bir görünüme kavuşur.

Ürün Kullanımı

Bitkisel özler içeren Sisley Eclat Tenseur Phyto-Aromatique, tüm yüze, boyuna ve dekolteye ince bir tabaka halinde uygulanır. Makyajı uygulamadan önce iyice kuruması beklenir. Gün içerisinde makyaj üzerine de uygulanabilir.

Cevapla

Mesajı beğen |

- Copyright © GkcFashion - FT1E - Hakları GkcFashion - Tasarım AlpDEV -