Yazar : Unknown 28 Ekim 2013 Pazartesi



LG G2 







FİYAT :1.599 TL

SİPARİŞ KODU1250711053GVar
BluetoothVarEDGEVar
GPRSVarGPSVar
USBVarBellek(MB)2 GB RAM
MARKALGEkran TipiFull HD IPS
Dijital KameraVarDokunmatik EkranVar
Kamera Çözünürlüğü(Piksel)13 MPKlavye TipiDokunmatik
PUSH E-MAIL DESTEĞİVarMODELOPTIMUS G2
EKRAN BOYUTU5,2"İşletim SistemiAndroid 4.2 Jelly Bean
Pil3000 mAh Li-onGaranti Süresi(Yıl)2
Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı)Varİşlemci Hızı (Mhz)2,3 GHz

NOTE 2 KULLANMASAM HEMEN BU TELEFONU ALIRDIM KESİNLİKLE ÇOK GÜZEL 


- ÇİFT KAMERA
-ÇİFT KAYIT
-ÇEKERKEN GÖRÜNTÜYÜ TAKİP EDEBİLME ÖZELLİĞİ
-FULL HD
-FULL DOKUNMATİK EKRAN HİÇ TUŞ YOK :) İPPS EKRAN
-ANDORİD İŞLETİM SİSTEMİ
-5.2 İNÇ
-ÖN KAMERA 2.1 MP
-ARKA KAMERA : 13 MP İOS CAMERA



G2 çok yönlü bireyler için tasarlanmış deneyim odaklı dinamik bir akıllı telefondur. Üstün donanımıyla uyum içinde çalışır, içgüdüsel tasarımıyla etkiler ve benzersiz, sezgisel ve içeriğe dayalı kullanıcı deneyimi özellikleriyle sizi kendine çeker. Ürünü, hızlı performans ve paylaşım becerileri için kullanacak olan sosyal bağlantılara sahip gençlerden, cihazın üretken özelliklerini kariyerlerini geliştirmeye yoğunlaşırken kullanacak azimli profesyonellere ve ürünün gelişmiş kamerasını kullanarak her büyüleyici anı yakalayacak ailesine odaklı bireylere kadar —G2 herkesin telefonudur.Avucunuzun içindeki üstün görüntüleme deneyimi sizi büyüleyecek. G2'nin seçkin ve minimalistik tasarımı sezgisel parmak kullanımı sağlayan entegre bir arka tuş ve ergonomik el içi kullanım imkanı sunan ince ve özenle tasarlanmış bir pil içerir.Görüntüleri canlı renklerle ve net olarak görün. G2'nin 5.2" Full HD IPS ekranı doğal renkleri, keskin metinleri, yüksek çözünürlüklü ayrıntıları ve sinemayı andıran 16:9 en boy oranıyla size üstün bir görsel deneyim sunar.

Zengin, 423 piksel/inç çözünürlüğü her ayrıntıyı gösterir ve Full HD IPS ekranı size, aşırı doygunluk ya da göz yorgunluğunu olmadan, parlak beyazlar ve daha hassas ve gerçeğe uygun renkler sunar. Bu yüzden ister Full HD bir doğa programı izliyor olun, ister gökyüzünün gerçek mavisinin yer aldığı bir fotoğrafa bakıyor olun, ya da kırmızının mükemmel bir tonunda renge sahip ayakkabılar satın oluyor olun, baktığınız şeyin otantik bir görünümünü izleyebileceksiniz.



     QUALCOMM® SNAPDRAGON™ 800 İŞLEMCİ İLE BİRLİKTE 2.26 GHZ DÖRT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ
Video izlerken veya oyun oynarken inanılmaz netlikteki grafiklerin tadını çıkarın, internette daha hızlı gezinin ve sıfır gecikme süresi ile birden fazla uygulamayı kullanın. G2'nizi nasıl kullanmak isterseniz isteyin, Qualcomm® Snapdragon™ 800 İşlemci ile 2.26Ghz Dört Çekirdekli CPUlar ile çalışan bu cihazla daha kusursuz bir deneyim yaşayacaksınız.

G2 görevleri dört çekirdeği arasında verimli şekilde bölerek, aynı anda kolayca birden fazla işlem yapabilir, grafik performansında yüzde 50'ye kadar artış sağlar ve daha yüksek CPU hızları sunar.



Cevapla

Mesajı beğen |

- Copyright © GkcFashion - FT1E - Hakları GkcFashion - Tasarım AlpDEV -