Yazar : Unknown 14 Ocak 2014 Salı




                                       

                                                   HERKESE merhabalar;


                   Önümüzdeki  İlkbahar-  yaz bol bol desenler,çizgiler, pileler ,logolar, rengarenk kumaşlar görüceğiz...İlkbahar-yaz modasının teması ;minimalist 1940 ve 1950 yılların büyük moda devlerinin esinlendiği 1970 ' ların ise romantikliğine bürünüceğiz ..

                                                             1-     püsküller

               1920 yıllarının etkisi günümüze taşınıyor,Balmain, Blumarine, Erdem, Givenchy, Rodarte, Emilio Pucci, Anna Sui, Marc Jacobs, Jil Sander, Calvin Klein ve 3.1 Philip Lim, Roberto Cavalli, Rodarte 

                             

                           
                                                         2- Bol pantolonlar (palazzo) 


 Yaz sezonunda bol pantolonlar oldukça revanşta olucak ,hem rahat hemde oldukça şık bunları ; Chanel, Chloé, Liviana Conti, Louis Vuitton, Missoni, Prabal Gurung, Proenza Schouler, Rochas, Thakoon Addition, The Row koleksiyonlarında bulabilirsiniz. 

3- Metalik etkisi 

Bu bana 10 günde bir erkek nasıl kaybedilir filmindeki repiliği hatırlattı ..'bütün bayanlar parlayın '
metallik,pullu ,taşlı kıyafetleri sadece gece veya özel günlerde değil gündüz de giyebileceğimizin sinyallerini bizlere veriyor .. ve büyük moda devlerinden ;Marc by Marc Jacobs, Preen, Altuzarra, Lanvin, Christopher Kane, Jason Wu, Rochas, Thakoon, Christopher Kane, Antonio Berardi, Diane Von Furstenberg ve Gareth Pugh



                                                                   4- Crop top 

Moda dünyasında kısa üst trendi hiç bu kadar revaçta olmamıştı, Madonna’nın 'Luck Star' klibinde moda dünyasını etkilediği dönemde bile! Kilolarıyla başı dertte olanların “Nereden çıktı bu trend?” dediğini duyar gibiyiz. Önerimiz yüksek belli etek veya pantolonla kısa üstleri kullanmanız yönünde. Balenciaga, Alexander Wang, Barbara Bui, Chanel, Christian Dior, Frankie Morello, Felipe Oliveira Baptista, N°21, Giambattista Valli, Jill Stuart, Kenzo koleksiyonlarında kısa üstleri nasıl kombinleyeceğinizi inceleyebilirsiniz. 

Cevapla

Mesajı beğen |

- Copyright © GkcFashion - FT1E - Hakları GkcFashion - Tasarım AlpDEV -