Yazar : Unknown 10 Şubat 2014 Pazartesi



                                          

                                                 SEVGİLİLER GÜNÜ


       Herkese merhabalar yine yenidennn bayadır; blogumla ilgilenemiyorum .. hem yapılandırma aşamasındaydı hala eksikler olmasına rağmen :) hemde bu aralar fazlasıyla yoğunum ..

          sevgililer günü ,malum 14 şubat bazen kim bunu çıkarttı diyenleriniz vardır elbet, sevgilisi olanların olmayanların şimdiden sevgililer gününü kutlarım ... iilla couple olmak zorunda değiliz ,sevgililer günü derken eşimiz ,erkek arkadaşımız olmak zorunda değil ,sevgilisi olmayanlar için hiç üzülmesinler ,neyin nerden nasıl  ne şekilde kısmet kapınıza geleceği hiç mi hiç belli olmaz, eros ne zaman okunu saplayacak onu da bilemezsiniz , 14 şubatta evde eski sevgilinizi düşünerekte mesaj atmaya kalkmayın,eminim bu günde bir çoğunuzun  eski sevgilisi günün atmosferinden dolayıda mesaj atıcaktır,bundan dolayı benim tavsiyem en sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte toplanıp bir yerlere gitmeniz ... sabah uyanıp güzelce duşunuzu alıp bakınızı yapın ve o gün hepiniz en sevdiğiniz kıyafetlerinizi giyinin ,kuaförünüze gidin, en sevdiğniz şarkıları size enerji vericek özellikle olanları seçin iphone,andorid artık ne varsa telefonunuza yükleyin ,ruhsal haliniz düşüş aşamasındayken kulaklarınızı takın ve rahatlayın, 14 şubatta size üzecek eskiyi hatırlatacak hiçbirşeyi akılınıza getirmeyin ve kesinlikle lütfen sosyal medya dan uzak durun :) , kuaförünüze gidin o gün her zaman yaptırtmak istediğiniz saç ve makyajı yaptırttın ve de kendinize ve iş yerindeki bayan arkadaşlarınıza çiçek alın , hatta çiçekçiye gidin isimleri yazın işyerinize ve takım arkdaşlarınıza çiçekçi getirsin daha da bir hoş bulur bu durum ...unutmayın siz güçlü kadınsınız ,herzaman dimdik olmanız lazım ,zayıflığa yer yok :) iş çıkışı arkadaşlarınızla buluşşun güzel bir yemek yiyin ve arkadaşlarınızla kural koyun bugün eski defterler açılmayacak diye ..... bir bakarsanız yeni birileriyle tanışma fırsatınız olur, eee birde çift olan arkadaşlar onlar için özel bir gün değilmi bugün elbetteki önemli bir gün .. bazılarmız eşiyle güzel bir gün kimimiz erkek arkadaşıyla kimimiz kız arkadaşlarıyla çıkıcak ..HEPSİNİN ORTAK BİR NOKTASI VAR BUGÜN HERZAMANDAN DAHA DA KENDİMİZE BAKIM YAPICAĞIZ VE DAHA DA ŞIK VE GÜZEL OLMAMIZ DEĞİLMİ ???

       Bende kendimce sizler için bir kaç kombin yaptım arkadaşlar umarım beğenirsiniz ...



bugünkü kombin böyle danteller romantizim içiyor kombinler ,sade,asil, ve masum görünmek istiyorsanız gardolabınızda bu parçalardan yana seçiminizi yapabilirsiniz eğer yoksa ise indirimler bitmeden alışverişe çıkın ,özel günler için her zaman benim seçimim dantelden yanadır umarım beğnemissinizdir 


sevgiler.................

Cevapla

Mesajı beğen |

- Copyright © GkcFashion - FT1E - Hakları GkcFashion - Tasarım AlpDEV -